EttVanligtLiv

Alla inlägg under juni 2010

Av EVL - 16 juni 2010 13:36

Sitter på jobbet och försöker få tiden att gå. Igår besökte jag min systerson för första gången. Jag höll honom länge och vaggade honom till söms i mina armar. E höll sig på avstånd vilket jag tyckte var konstigt först. I bilen hem förklarade han att han kände sig så avundsjuk. Jag förstår honom fullständigt. Längtan har fyrdubblats efter en egen liten bäbis att sniffa på och gosa med.


Jag känner fortfarande av magen, mest när jag sitter ner. Det liksom drar och sticker ungefär som mensvärk. Funderar på om jag kännt såhär förut. Hoppas såklart att det ska betyda något bra. Något fantastisk. Men vet ju att det också kan betyda att mensen är på g. På Söndag vet vi kanske.


Jag är glad över att det var så mysigt att besöka min systers barn, att det inte fick mig att vilja gråta. Är också väldigt glad över att den fina kvinnan som driver bloggen ledsenihemlighet.blogg.se åkte och besökte fantastiska tant L och fick hjälp! Nu startar snart deras bäbisverkstad på allvar precis som våran just satts igång.


Till helgen blir det fest x2 så det är mycket som kommer att hålla mig sysselsatt. Ska bli skönt att ha så mycket att göra att jag inte hinner tänka om om jag har ont i magen eller inte. Det blir nog en bra helg. :D

Av EVL - 15 juni 2010 09:33

Nu är vi tillbaka efter en mycket härlig minisemester tillsammans med E´s familj. Under tiden jag varit borta har min syster och min bästa vän fått sina små bäbisar. Det känns väldigt skönt att jag inte var hemma då släkten skulle träffa bäbisen för första gången. Nu får jag träffa dom i lugn och ro när all uppståndelse har lagt sig lite.


Vi närmar oss BIM, på Söndag borde det vara... Denna gång känner jag inte av brösten någonting alls. Jag brukar ha ont i bröstvårtorna efter ÄL. Men inte denna gång. Däremot har jag varit väldigt dålig i magen i flera dagar och sen i Fredags har det känns som mensvärk i magen... Med min tur så handlar det väl bara om nån släng av nån elak bakterie.


Inte lätt att känna sig hoppfull inför att eventuellt testa på Söndag. Men jag ska iallafall försöka. Ska snosa länge och väl på systers bäbis och försöka fylla på alla positiva reserver igen :)



Av EVL - 4 juni 2010 08:34

Tant L utbrast igår "men du har ju ägglossning! Hem och gör barn!". Har ju haft ont i magen men antog att det varit något annat eftersom det normalt ska vara fem dagar kvar. När vi kom hem tog jag ett ÄL-test. Dagen innan fick jag inget utslag och nu fick jag ett halvstarkt streck.


Vi började fundera på om vi ska vänta nån dag, men bestämde sen att vi ska följa fina tant L´s råd och startade denna månads bäbisverkstad igår natt. Och det var bra, för imorse visades ett väldigt starkt positivt resultat på stickan! :)


Nu gäller det att sexa på ikväll och på Söndag innan vi åker på semester. Sen ska vi "släppa" det och bara försöka tänka på att ha det härligt. Om mensen kommer även denna gång ska jag inte bryta ihop, för nu vet vi iallafall att bakterien är väck och att allt annat ser bra ut.


Snart sitter vi på ett fik i Sundsvall vid advent Kix!


Önskar att alla fick en chans att träffa underbara tant L.

Av EVL - 3 juni 2010 13:53

Det gick sååå himla bra hos tant L idag! Är fylld av positiva tankar och härliga känslor. Vilken otrolig kvinna!


Hon sa att mina slemhinnor i livmodern var otroligt bra, 1cm tjocka, och att jag hade mer/större ägg än vissa kvinnor har vid hormonbehandlingar. Hon såg också att jag har ägglossning nu! Det betyder att min cykel kommer att vara strax över 30 dagar!


Vi lämnade mottagningen med varsin varm kram, en klapp på rumpan och uppmaningen "Åk hem och gör ett barn ikväll!" Otroligt skönt att ÄL sker nu och inte när vi är på resan med E´s familj. Nu kan vi i lugn och ro tillverka bäbis hemma och sen åka bort och (försöka) koppla av en vecka i solen.


Tänk om man kunde må såhär otroligt bra varje dag. Kan bara fantisera om hur fantastiskt bra vi kommer att må när vi väl är med barn! Denna känslan gånger 10000000. Snart är vi där!


Av EVL - 3 juni 2010 08:52

  


Idag ska vi till vår gynekolog och kolla så att bakterien är borta. Måste också ta upp att jag ofta har ont i magen. Igår gick jag och la mig efter jobbet och när jag gick upp kändes det som om något långt ner i magen tappat känseln. Ni vet när benen har somnat och känseln är påväg tillbaka? Det sticker och känns bortdomnat, SÅ kändes det i magen! Det har hänt några ggr förut. Konstigt.


Iallafall, idag är en bra dag! Idag ska vi fylla på reserverna med positiva tankar från fina tant L.


Tack Kix för att du såg att jag råkat komma åt "tillåt kommentarer"-knappen!



Av EVL - 2 juni 2010 12:56

  


Ska detta inte sluta! Detta eviga ilande i magen. Kan jag inte få var lite positiv och glad? Jag kan inte slappna av... vad ska detta betyda nu då?


Det är en vecka kvar till ÄL men ändå känns det som mensvärk/ägglossningsvärk i magen. Mest när jag sitter ner.


Googlar mig till vansinne snart.

Av EVL - 1 juni 2010 14:19

Sitter på jobbet och försöker koncentrera mig på arbetet, men hela tiden ilar det i magen. Börjar tro att det är bara för att jag aldrig ska få känna mig lugn och trygg i att vi är på bättringsvägen nu.

Det ilar liksom i ljumsken, på höger sida. Mest när jag sitter ner.

Ibland känns det som om man tappat känseln och den är påväg tillbaka, alltså att det pirrar och känns bortdomnat.


Detta kan väl inte vara normalt? Är på dag 14 idag, och ÄL brukar komma mellan dag 19 och 23... så det är ett tag kvar...


Uscha, önskar tant L hade haft en jourtelefon som man kunde ringa. Eller bara en telefonsvarare som sa positiva och lugnande saker hela tiden. Hon skulle verkligen ligga etta på min speed dail.

Presentation

Maila EVL

ettvanligtliv@hotmail.se

Vissa känsliga inlägg är lösenordsskyddade. Vill du läsa - skicka ett mejl till mig och berätta vem du är. Tack!

Villhabarn.se

Min blogg finns numera också länkad från villhabarn.se

 

 

Det är en jättebra sida där information, articklar, forum och bloggar om barnlöshet samlats på en och samma ställe. Läs mer på www.villhabarn.se

 

 

Fråga mig

28 besvarade frågor

Kategorier

Länkar

Arkiv

RSS Feed

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards