EttVanligtLiv

Alla inlägg under april 2011

Av EVL - 15 april 2011 10:26

Det verkar som om jag klarade mig från äckelpäckelbacillerna. Tack så mycket till alla som lugnade mig med fina kommentarer :)


Jag jobbar och står i, plannerar möhippor hit och dit och försöker fylla dagarna till bredden. Det känns otroligt skönt att jag inte behövde ha ont i bröstvårtorna efter ägglossningen denna gången. Det var alltid en sånn ångest som följde varje gång ömheten började avta. Jag känner mig precis som vanligt (förutom-några-stickningar-i-brösten-då-och-då-men-man-kan-inte-få-allt) och det bidrar till att jag kan koppla bort tankarna om att det gått åt h******.


TF sa ju att de flesta kvinnorna inte känner något speciellt innan mensen uteblir. Tar det för givet att det kommer att vara så även mig. Googlar man på tidiga graviditetssymptom hittar man allt möjligt tok som "nös mycket" "det kittlades i fingrarna" "naglarna gjorde ont"... ok kanske inte så knäppt men typ.


Denna gång har jag belagt mig med googleförbud, sådeså.

 

Av EVL - 14 april 2011 12:54

Nu är min systers väninna sjuk och min systerson hade kräkts i sömnen. Ganska lite iof och han åt gröt och var som vanligt idag. Kan ändå inte hjälpa att vara livrädd. Tror ni det är någon fara? Fan när man trodde att VK-tiden var över, när man gått och våndats en hel vinter... DÅ är det risk att man blivit smittad.


Jag vet varför det här händer. I tisdags satt jag och funderade på det där med att kräkas. Att jag skulle tycka att det var ganska ok bara jag är gravid. Tänkte att jag kommer nog inte att behöva kräkas förens jag är just gravid. Hah! Det är ju som att be om det. Sa inte ens de magiska orden efteråt "peppar-peppar-ta-i-trä" Skit också.

 

Av EVL - 13 april 2011 21:05

Måste skriva ett STORT grattis till min fina bloggvän och nästan granne En längtansom helt oförberett plussat! Du kommer att bli en fantastisk mamma


Grattis också till Åren går och M som plussat tidigare. Ett försiktigt grattis till Evelina också, hoppas att det är någon som flyttat in för att stanna 9 månader. Ni kommer såklart också bli helt underbara mammor.


Är så glad att så många bloggvänner fått sitt efterlängtade pluss!

 

Av EVL - 13 april 2011 19:57

Jädra skit. Bara för att man var så positiv och på bra humör... Idag på lunchen bestämde vi oss i sista minuten att åka och hälsa på min syster och hennes bäbis. Det var som vanligt jättemysigt. Tills jag kom tillbaka till jobbet.... då såg jag att min syster väninna som syster och bäbis träffade igår hade en sambo med magsjuka! Det kan ju betyda att min syster och systerson också är smittade...vilket kan betyda att jag också blivit smittad!


Ni som läst min blogg ett tag vet att jag är absolut LIVRÄDD för allt var magsjuka och kräksjuka heter. Sitter som på nålar och bara väntar på att höra att min systers familj också ligger och kräks. Fy fan vad hemskt det är att vara så här rädd för någonting. Det gör inte saken bättre att jag nyss varit och tränat så hårt att jag mår illa :S


En liiiiiten tröst är ju att OM det är vinterkräksjukan så smittar det inte förens personen börjar kräkas vilket skulle betyda att min syster med familj inte hann bli smittade. Snälla säg att det är så! Dags att börja knapra dessa igen:

 



 

Av EVL - 13 april 2011 14:48

Jag har så svårt att koncentrera mig på jobbet idag. Om jag inte smygkollar andras bloggar så läser jag på om roliga ideér till möhippor. En riktigt rolig dag för den blivande bruden börjar ta form och det finns bara fler och fler saker som gör att jag längtar till sommaren.  Har ni några roliga tips på spex och lekar så får ni jättegärna dela med er :)


Denna månaden känner jag inte direkt någonting alls efter ägglossningen. Eller så väljer jag att inte känna efter. Skönt i vilket fall som helst. Ska sätta igång med träningen ikväll och sen är slutet av veckan fullspeckad med besök av nära vänner.
Har som sagt börjat jobba på barnlöshetsboken också. Mitt mål är att kunna sitta med den några timmar antingen på Lördag eller Söndag. Om någon har lust att illustrera någonting är det jättevälkommet. Vore kul om ni kunde tipsa om inlägg ni gjort som ni är speciellt nöjda med och som ni skulle vilja ta med i boken.


Kram på er alla fina bloggvänner!

 

Av EVL - 12 april 2011 11:02

Jag känner mig fortfarande positiv och ganska uppåt. Tänker ta tillvara på det så länge det går eftersom jag vet att det inte behövs mycket alls för att man ska falla ner i det där svarta hålet igen. Tänker glädja mig åt att vi lyckades mysa fyra dagar i rad under ägglossningen och att vi haft en underbar helg tillsammans jag och E.

Trots att det var "måste-sex" så var det faktiskt bra. Vi kanske har kommit över lite av den hemska sexstressen som man alltid upplevde förr...


Ikväll åker vi till svärföräldrarna för att byta till sommardäck. Det är ju lite jobbigt eftersom man blir kall och skitig men upplevelsen blir mest positivt eftersom vi får fika efteråt och vi kommer ut och gör någonting. På Onsdag sätter jag igång och tränar och på Torsdag har jag en date med en av mina bästa vänner. Vi ska ta en tur till Norra berget och fika kaffe på nån stubbe. Hon får mig alltid på så bra humör. Vad fasiken skulle man göra utan sina vänner?

 

Av EVL - 11 april 2011 12:53

Idag är en bra dag. Chefen slog sig ner på mitt kontor och sa att tjänsten var min till 99%. Tydligen så hade inte den nya tjejen i gänget sökt utan det var en man utan någon vidare erfarenhet. Nästa vecka blir det alltså lönesamtal!


På lunchen bjöd min fina syster mig på havregrynsgröt och jag fick mysa med min systerson som nyss fyllt 9 månader. Jag är där så mycket att han skiner upp som en sol och ler så fint varje gång jag kommer in i huset. Han har sånna där puffiga bäbiskinder och två små mjölktänder som glimtar i munnen. Bara det gör mig ju på bra humör. Till råga på allt så fick jag världens finaste present av min underbara syster. Hon har precis börjat sticka och har gjort en jättefin bäbismössa till mig och E. Jag blev så himla glad. Svårt att hålla tillbaka tårarna. Tror inte hon vet hur mycket det betyder för mig. Bild kommer senare. Mössan åker ner i hemliga lådan.


Ikväll skiter jag i träningen och åker för att sitta barnvakt åt min systerson istället. Både jag och E ser fram emot det jättemycket. E är så otroligt förälskad i lilleman. Han säger det inte så ofta men det ser jag på honom.


 

Presentation

Maila EVL

ettvanligtliv@hotmail.se

Vissa känsliga inlägg är lösenordsskyddade. Vill du läsa - skicka ett mejl till mig och berätta vem du är. Tack!

Villhabarn.se

Min blogg finns numera också länkad från villhabarn.se

 

 

Det är en jättebra sida där information, articklar, forum och bloggar om barnlöshet samlats på en och samma ställe. Läs mer på www.villhabarn.se

 

 

Fråga mig

28 besvarade frågor

Kategorier

Länkar

Arkiv

RSS Feed

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards