EttVanligtLiv

Alla inlägg under april 2011

Av EVL - 8 april 2011 11:44

Rapport från barnlängtans enkät finns här.

Av EVL - 8 april 2011 09:26

Tillbaka från TF. Han såg lite vätska i livmodern men tack och lov var det inte slemhinnan som blött ut. Det slutade komme bruna flytningar igårkväll och nu är allt som vanligt down there. Selmhinnan är fin och tjock (10.5mm). På höger sida finns en äggblåsa på 18.5mm, precis lagom. Ovitrellesprutan om en halvtimme alltså :)


Frågade om man verkligen kan känna några graviditetssymptom innan mensen uteblivit. Svaret jag fick var att de flesta inte gör det men det finns dom som gör det. "Vi får se vilken grupp du tillhör". Den kommentaren fick mig på bra humör... det visar att han tar för givet att vi kommer att lyckas någon gång :D


Inlägget fick rubriken "it´s on" eftersom det var det första jag sa till E när jag ringde hem och väckte honom efter besöket.

 

Av EVL - 7 april 2011 13:42

  








       

Av EVL - 7 april 2011 11:08

Fick tillslut tag i TF. De sa åt mig att ta ett ägglossningstest och ringa om det är ägglossning, annars skulle jag ha kvar min tid imorgon. Åkte hem på tidig lunch och testade. Självklart negativt... Det kommer inte mycket blod så det behöver inte vara kört.. men det är ju det där med att få vara lugn och känna hopp... varför ska det vara så jävla svårt?


 

Av EVL - 7 april 2011 10:07

Gick på toa och upptäckte att jag blöder från livmodertappen... WTF!? Ägglossningsblödning eller vad är det som pågår...??

Av EVL - 7 april 2011 09:23

Skyndar mig att läsa alla bloggar jag följer idag för på mitt jobb går det alltid igång en scanner på Torsdagar. Den scannar av allt vi gör på datorn. Kränkande I know! men verklighet. Kan ju inte gå en hel arbetsdag utan att kolla läget hos alla så nu har jag snabbläst hos er alla :)


En kollega var tvungen att avliva sin hund igår. På morgonen smög jag in en blomma och ställde på hennes skrivbord. Tycker att det är viktigt att man visar att amn bryr sig om sina medmänniskor. Alla har sina problem, ingen går säker.


Idag och igår har ägglossningsflytningarna verkligen kommit igång. Börjar bli lite nervös på att vi ska missa ägglossningen. Har en tidig tid hos TF imorgon, men tänk om jag ägglossar as we speek?! Nej, ska inte tänka så...måste motstå att åka hem och ta ett ägglossningstest..


... typiskt, måste nog åka hem på lunchen. Skulle bli galen om vi missar ägget detta försök...


 

Av EVL - 6 april 2011 10:36

Jag har för tillfället två möhippor att plannera men idag började jag skriva på den första sidan i boken "Det är vanligare än man tror" Yey!


Vågade mig för övrigt på att se "en unge i minuten" igår. Tur att jag var ensam hemma...


 

Av EVL - 5 april 2011 12:44

För ca 10 år sedan inledde min mamma en tradition. Varje vår tävlar jag, min syster och min mamma om att vara den första som hittar vårens första tussilago. Tävlingsinriktad som jag är så såg jag till att vara obesegrad, fram tills förra våren. Precis efter att min syster berättat att de var gravida så vann hon tussilagotävlingen för första gången någonsin. Jag blev löjligt nog ledsen för detta och tyckte att det var väl typiskt...att hon vann både tussilagotävlingen och att hon får vara först med att ge mamma och pappa ett barnbarn.


Ja jag vet att det var töntigt tänkt men ju mer det går åt vår destå mer har jag tänkt på den stundande tävlingen. Detta året måste jag hitta den första tussilagon och det måste betyda att vi kommer att lyckas...att i vår är det vår tur att få barn. Så fort jag hade tänkt den tanken så etsade den sig kvar och samtidigt kom rädslan för att någon annan skulle hinna före! 


Så idag, på väg hem till E´s varma famn på lunchen, så står dom plötsligt där i slänten! De fanns inte där imorse utan måste precis ha blommat ut. Jag hade bråttom hem för att hinna spendera tid med E men jag var bara tvungen att svänga in vid närmaste avfart. Som ett fån kutade jag bort mot blommorna. Skorna gick igenom den osmälta snön och mina svarta byxor blev alldeles leriga, men det spelade ingen roll. I triumf satte jag mig ner på huk vid de små blommorna och tog en bild. Skickade ett sms till både mamma och syster där det stod "Jag vann!"


Tänk att man kan bli så löjligt fixerad vid en sånn liten blomma.

 

 

Presentation

Maila EVL

ettvanligtliv@hotmail.se

Vissa känsliga inlägg är lösenordsskyddade. Vill du läsa - skicka ett mejl till mig och berätta vem du är. Tack!

Villhabarn.se

Min blogg finns numera också länkad från villhabarn.se

 

 

Det är en jättebra sida där information, articklar, forum och bloggar om barnlöshet samlats på en och samma ställe. Läs mer på www.villhabarn.se

 

 

Fråga mig

28 besvarade frågor

Kategorier

Länkar

Arkiv

RSS Feed

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards