EttVanligtLiv

Alla inlägg den 26 augusti 2010

Av EVL - 26 augusti 2010 23:24

Här är det, mitt sista inlägg som 24-åring. Detta år har verkligen överaskat mig, mest negativt, men jag har lärt mig väldigt mycket. En helt ny värld har öppnats för mig och det känns både bra och dåligt. Bra pga alla otroligt fina människor som aldrig träffat mig men som ändå bryr sig och tar sig tid att ge goda råd och uppmuntrande ord. Dåligt pga att det inte resulterat i ett barn än, vad jag vet ;)

Denna erfarenhet har gjort att jag uppskattar fler saker i livet. Jag förstår nu att det är en otroligt stor gåva att få ett barn. Jag förstår också att det är väldigt vanligt att man som par har problem  och att det både finns bra och dålig hjälp att få. De problem vi haft under detta år kommer att berika mitt liv senare när vi sitter där med våra tre små barn. Jag kommer för alltid att vara otroligt tacksam för dem och minnas hur det var att kämpa för dem månad efter månad.


Mina sista minuter som "blott" 24-år ska spenderas sovandes bredvid världens finaste sambo som lovat att väcka mig med sång och paket imorgon. Min enda födelsedagsönskan är att min sena mens ska resultera i en graviditet.


Hej då, vi syns imorgon när jag är ett år äldre.

Kram!

Av EVL - 26 augusti 2010 08:42

Som vanligt så mår man mycket bättre efter ett besök hos underbara tant L!
Det var min fina mamma som ringde till L igår eftersom jag sitter i ett öppet kontorslandskap. Jag hade gett tydliga direktioner på ett papper om vad jag ville fråga om, hur läget var. Ändå lyckades mamma på något sätt förklara för tant L att jag skulle ha ägglossning snart, och inte att mensen var två dagar sen. Det blev alltså lite förvirring när jag förklarade för L hur det igentligen ligger till.


Efter en undersökning, UL och graviditetstest så berättade tant L att jag inte var gravid än, mina slemhinnor i livmodern var tjocka och fina och att jag har stora folikar i vänster äggledare. Jag ska vänta och se om jag blir gravid eller om mensen kommer. Tydligen så kan det ta så lång tid att bli gravid...Antagligen kommer mensen skulle jag tro, men hoppet finns ju kvar!


Jag ska även börja äta Pergotime för att få ännu kraftigare ägglossningar, ska försöka jaga fatt i nått paket, det verkar vara slutsålt överallt.


Det känns alltså lite bättre idag men vi ska nog ändå berätta för E´s föräldrar om hur det ligger till. De borde undra vid det här laget. Igår när jag kom hem så var jag jätteledsen efter en hel dag med ett påklistrat falsk leende på läpparna. Jag la mig i soffan och vilken tv-kanal jag än zappade till så handlade det om bäbisar på något sätt. Det lilla blev droppen och jag storgrät ihopkrupen till en liten boll i soffan. DÅ ringer såklart E´s morbror. Dum som jag är så svarar jag och låter som antingen världens mest förkylda människa eller någon som alldeles nyss varit väldigt ledsen. Känner jag honom rätt så kommer skvallret om hur jag lät ha nått E´s mamma ca 5 sekunder efter vårt samtal. Det är alltså dags att sluta med hemligheterna och det ska bli SÅÅ skönt!


Har även bett min mamma att läsa på lite om hur barn blir till och om att vara ofrivilligt barnlös. Detta efter hennes kommentar i bilen att "spermierna lever jättelänge, det är säkert därför du inte är gravid ännu, dom har inte befruktat ägget än"... det är 19 dagar sen äl....Det behöver väl inte tilläggas att hon blev gravid på första försöket :D

Presentation

Maila EVL

ettvanligtliv@hotmail.se

Vissa känsliga inlägg är lösenordsskyddade. Vill du läsa - skicka ett mejl till mig och berätta vem du är. Tack!

Villhabarn.se

Min blogg finns numera också länkad från villhabarn.se

 

 

Det är en jättebra sida där information, articklar, forum och bloggar om barnlöshet samlats på en och samma ställe. Läs mer på www.villhabarn.se

 

 

Fråga mig

28 besvarade frågor

Kategorier

Länkar

Arkiv

RSS Feed

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6 7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards