EttVanligtLiv

Alla inlägg den 14 september 2011

Av EVL - 14 september 2011 07:57

Tack för alla fina kommentarer på mtt förra inlägg. Jag vill svara på varje så därför dröjjer de. Tack för att ni finns med tummar och goda råd.


Imorgon sätter vi igång!! Ett tag kändes det som om tiden stod stilla och som om vi aldrig skulle få påbörja behandlingen. Men dagen kommer nog tillslut :)


En liten fråga:
Får man en blödning kring dag 10 oavsett när/om ägglossning skett? Jag har haft ägglossningsvärk i magen i mer än en vecka och den har säkert strulat.... Vore ju jättetrist om allt skulle behöva skjutas upp pga att jag inte får en blödning.


Jag och E avstod från alla förpliktelser igår och spenderade kvällen tillsammans. Innan han kom hem låg jag och tittade på olika matlagningsprogram så när det var dags för middag fick jag en släng av mästerkockbacillen. Vi åt en riktigt fin och genomtänkt middag och avslutade med en äppelkaka som vi hjälptes åt att baka.

Igår var maten vägen till både tjejens och killens hjärta.

 


Kom på att jag måste berätta om nattens konstiga dröm. Jag drömde att mina bröst höll på att sprängas. De var stenhårda och stora och när jag tog på dom sipprade det ut mjölk/vätska från hela bröstvårtan... jätteknasig dröm. Jag bad om att få drömma om att vara med barn, men jag antar att det där är det närmsta en sådan dröm jag får komma just nu.

Presentation

Maila EVL

ettvanligtliv@hotmail.se

Vissa känsliga inlägg är lösenordsskyddade. Vill du läsa - skicka ett mejl till mig och berätta vem du är. Tack!

Villhabarn.se

Min blogg finns numera också länkad från villhabarn.se

 

 

Det är en jättebra sida där information, articklar, forum och bloggar om barnlöshet samlats på en och samma ställe. Läs mer på www.villhabarn.se

 

 

Fråga mig

28 besvarade frågor

Kategorier

Länkar

Arkiv

RSS Feed

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards