EttVanligtLiv

Alla inlägg den 22 maj 2010

Av EVL - 22 maj 2010 22:37

Blir så glad över alla fina kommentarer jag får på bloggen. Det känns så bra att det finns fler där ute som bryr sig och vet hur jag känner. Tack så mycket!


Idag hälsade vi på mina svärföräldrar. De är väldigt barnkära och har lite diskret "varit på oss" en längre tid att de vill ha barnbarn. På sista tiden har jag känt att de gett upp hoppet lite. De borde förstå att vi försöker eftersom det är allt som saknas nu när jag har fast jobb, men å andra sidan skulle de nog aldrig tro att vi har problem.


Idag när vi fikade satt jag och tittade i en tidning, jag visade min svärfar (som är väldigt bilintresserad) en otroligt fin trampbil för barn som var byggd som en Hotrod. Hans reaktion var: "Ja, vi får se om ni får uppleva det där"

Det var såklart inte menat som någon elak kommentar, men det var otroligt jobbigt att höra. Det är ju precis det jag är rädd för.


Ibland så tänker jag att det skulle vara så skönt att bara berätta att vi haft/har problem, men vi vill ju ,som alla andra, kunna berätta om vår graviditet på ett roligt sätt. Jag känner att de undrar om vi verkligen vill ha barn, och då vill jag bara skrika att vi inte tänkt på något annat under de senaste åren.


Herregud vilken lättnad det kommer att vara när vi lyckats!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Maila EVL

ettvanligtliv@hotmail.se

Vissa känsliga inlägg är lösenordsskyddade. Vill du läsa - skicka ett mejl till mig och berätta vem du är. Tack!

Villhabarn.se

Min blogg finns numera också länkad från villhabarn.se

 

 

Det är en jättebra sida där information, articklar, forum och bloggar om barnlöshet samlats på en och samma ställe. Läs mer på www.villhabarn.se

 

 

Fråga mig

28 besvarade frågor

Kategorier

Länkar

Arkiv

RSS Feed

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<<
Maj 2010 >>>

Tidigare år

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards