EttVanligtLiv

Alla inlägg den 3 januari 2011

Av EVL - 3 januari 2011 13:46

Sitter som ett lik på kontoret. Ögonen är röda och svider, inget jobb blir gjort. Ser nog ut som ett vrak. E´s morbror överaskade mig med att kliva in på kontoret för några minuter sedan. Perfekt!


Som vanligt börjar tankarna snurra i huvudet så fort den första chocken och besvikelsen har lagt sig. Kvar är rädslan, varför fungerar det inte?! Kan jag ha endometrios? Min mensvärk har blivit lite värre för varje menscykel som går. Beror det på Pergotime eller inte? Det brukar lidras helt av värktabletter men denna gången gör det fortfarande ont då och då. En tryckande känsla som sätter sig mest på höfterna och mitten på magen. Oron blir inte mindre av att googla på det heller. Jag kan se att jag har flera symptom på endo, men å andra sidan så kan jag nog säga det om vilken sjukdom som helst, hypokondrisk som man är...

Nu är jag rädd att det ska vara något fel på mig.


Jag åkte hem på lunchen och låg i E´s knä ett tag. Han smekte mig på huvudet och lagade lunch. Han ser inte så nedbruten ut men jag vet att han igentligen skulle vilja bryta gråta han med. Tyvärr så känner han nog att han måste ta hand om mig, att båda inte kan bryta ihop. Istället biter han ihop.


Jag drack min första dos bidrottninggelé idag. Det har hjälpt minutredning så vi får väl hoppas att den funkar för oss med. Tyvärr så börjar jag bli mer och mer bitter och negativ. Ett eget försök kvar innan TF den 2 Februari.


  

Av EVL - 3 januari 2011 10:05

Den kom tillslut, mensen. Jag fick gå 1.5 dag över tiden. Hann bli liiiite lite hoppfull. Kände ingenting i magen. Gick på toaletten och hade sånna där ägglossningsflytningar som man läst att många har när dom är gravid. Hann blir glad. Så jävla dumt.


Tänkte köpa graviditetstest på lunchen. Istället slog mensvärken mig plötsligt i magen och fick jag ringa och väcka E för att berätta att det gått åt helvete igen. Orkade inte gråta men satte mig på toagolvet och snyftade ett tag. Jag förstår inte varför det inte funkar!


Behöver väl inte ens beskriva hur rädd och ledsen jag är just nu. De flesta vet ju... Det finns ingenting jag kan göra.


  



Presentation

Maila EVL

ettvanligtliv@hotmail.se

Vissa känsliga inlägg är lösenordsskyddade. Vill du läsa - skicka ett mejl till mig och berätta vem du är. Tack!

Villhabarn.se

Min blogg finns numera också länkad från villhabarn.se

 

 

Det är en jättebra sida där information, articklar, forum och bloggar om barnlöshet samlats på en och samma ställe. Läs mer på www.villhabarn.se

 

 

Fråga mig

28 besvarade frågor

Kategorier

Länkar

Arkiv

RSS Feed

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19
20
21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards