EttVanligtLiv

Alla inlägg den 24 april 2013

Av EVL - 24 april 2013 08:41

Ikväll ska jag och E på date. Innan A-V kom brukade vi ganska ofta hitta på saker tillsammans men nästan alltid ihop med andra par eller vänner. Nu när vi nästan aldrig är ensamma är det skönt att kunna åka iväg bara vi två. Iofs ska vi på biopremiär med många andra i samma lokal men ändå ;). Det blir skönt att stänga av mobilen och hålla handen i biomörkret ett tag.


A-V ska vara hemma med E´s föräldrar. Det har alltid gått jättebra att ha barnvakt men nu är hon ju inne i en lite jobbig period så vi får se hur det går. Hon har förstått att jag ibland inte är hemma. E berättade att hon igår hade blivit ledsen och börjat leta efter mig. Hon hade krypit från vardagsrummet, ut i hallen och bort mot vårt sovrum i en jättefart medans hon grinade. När E sprang efter henne hade hon sagt "mammaaa, mammaa". Hur hjärtskärande som helst.


Imorse när jag försökte smyga ut från sovrummet hade hon vänt sig i sängen och låg på mage mot fotändan utanpå täcket. När hon hörde mina steg vaknade hon till och började på en gång sträcka sig efter mig. Det var jättejobbigt att behöva lämna henne, speciellt när hon säger "mamma". Som tur var hittade jag nappen och så fort hon fick den i munnen segnade hon ner mot täcket igen och somnade. Hoppas att E fick sova ut ett litet tag till innan nappen spottdes ut och hon blev pigg igen.

Presentation

Maila EVL

ettvanligtliv@hotmail.se

Vissa känsliga inlägg är lösenordsskyddade. Vill du läsa - skicka ett mejl till mig och berätta vem du är. Tack!

Villhabarn.se

Min blogg finns numera också länkad från villhabarn.se

 

 

Det är en jättebra sida där information, articklar, forum och bloggar om barnlöshet samlats på en och samma ställe. Läs mer på www.villhabarn.se

 

 

Fråga mig

28 besvarade frågor

Kategorier

Länkar

Arkiv

RSS Feed

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards