EttVanligtLiv

Alla inlägg den 30 april 2013

Av EVL - 30 april 2013 14:43

Här sitter jag på jobbet och hemma har A-V ställt sig upp alldeles själv för första gången. Det verkar som om hon väntar med sånna stora saker tills hon är ensam med pappa, den lilla rackarungen. Han hade tittat åt hennes håll där hon lekte på golvet och då stod hon plötsligt upp och höll sig i gåstolen med världens flin på läpparna. Det känns både jättekul och lite ledsamt för nu måste vi verkligen sänka spjälsängen. Liten blir bara större och större.


Igår hade vi en jättemysig dag tillsammans alla tre. Vi tog en sväng på Toys´r us så att E fick titta på Star Wars-lego och jag fick titta på musikinstrument. Ville köpa en bongotrumma eftersom det blivit en sån hit sen hon fick provspela på babysången. Tyvärr så fanns det bara en massa plastsaker men vi kom hem med lite nya badleksaker iaf. En stor plastguldfisk och fyra motorbåtar. A-V fick provbada med dem innan läggdags. Hon fick för första gången sitta/ligga själv i karet och hon tyckte att det var jätteskoj att ha så mycket frihet. Hon plaskade runt där i och roterade flera varv bara för att hon kunde. Det är bland det bästa som finns, att få bada. Eller badabadabadkar som vi säger hemma för att få henne att le.


Ikväll är vi bortbjudna till ett kompispar som fick en son en månad innan A-V kom till världen. Vi har köpt med oss ett fint lejon på hjul att ge till honom men kom på att mamman i familjen verkligen hatar färgen orange. Kanske en fin bukett kan distrahera från det? :)


Av EVL - 30 april 2013 08:04

LYCKA TILL MED ÄGGPLOCKET IDAG C! Håller tummarna och tänker på er nu när klockan är 8 och ni antagligen sitter i väntrummet i Falun <3!

Presentation

Maila EVL

ettvanligtliv@hotmail.se

Vissa känsliga inlägg är lösenordsskyddade. Vill du läsa - skicka ett mejl till mig och berätta vem du är. Tack!

Villhabarn.se

Min blogg finns numera också länkad från villhabarn.se

 

 

Det är en jättebra sida där information, articklar, forum och bloggar om barnlöshet samlats på en och samma ställe. Läs mer på www.villhabarn.se

 

 

Fråga mig

28 besvarade frågor

Kategorier

Länkar

Arkiv

RSS Feed

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards