EttVanligtLiv

Alla inlägg den 20 maj 2016

Av EVL - 20 maj 2016 16:38

Det sägs ju att bäbisar ska ha typ 13 förkylningar det första levnadsåret och det har nog Elvis lyckats med, and then some. Shit vad snor vi torkat! För två helger sedan hade lillstackarn det riktigt jobbigt och han och jag spenderade två nätter på sjukhuset där han fick hjälp med krupp. Till slut fick vi åka hem igen efter en kortisondos som senare hjälpte honom jättemycket.


I helgen ska jag och E mysa och fira med ett kompispar. Något vi försökt få ihop sen jag fyllde 30 förra året. Självklart blir båda barnen förkylda igen och nu är vi rädda att Elvis ska få tillbaka kruppen igen :S De har ju lättare att få det igen när de väl haft det en gång. Tanken är att barnen ska vara och sova hos deras farmor lördag och söndag men nu vette tusan hur det ska gå.


Elvis är jättepigg på dagen och kvällen men verkar få feber då han sover. Än så länge är han inte tät i halsen men om han följer samma sjukdomsförlopp som senast prickar han in en peak i helgen. Vet inte alls hur jag ska kunna lämna bort honom och slappna av när jag inte kan hålla koll på honom själv. Litar såklart fullständigt på farmorn men det är ju den där mammakontrollen...svår att släppa.


Sjukt dålig mamma känner man sig ju som också. Har ringt runt idag för att försöka få tabletter utskrivet så att vi kan ge honom det själva om hans andning förvärras men de vill att han ska få ännu ett anfall innan de ger ut recept. Bara att vänta och hoppas att han slipper värre förkylningssymptom I guess.


Nu slutar jag snart jobbet och få fredagshandla själv då vi inte vill ta ut honom bland stora folkmassor. Tänkte prova en vitaminboost med citron och ingefära. Han lär ju inte vilja dricka det men jag tänker att kanske en isglass går ner? Det mesta brukar ju accepteras när det är i glassform :)



Presentation

Maila EVL

ettvanligtliv@hotmail.se

Vissa känsliga inlägg är lösenordsskyddade. Vill du läsa - skicka ett mejl till mig och berätta vem du är. Tack!

Villhabarn.se

Min blogg finns numera också länkad från villhabarn.se

 

 

Det är en jättebra sida där information, articklar, forum och bloggar om barnlöshet samlats på en och samma ställe. Läs mer på www.villhabarn.se

 

 

Fråga mig

28 besvarade frågor

Kategorier

Länkar

Arkiv

RSS Feed

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards