EttVanligtLiv

Alla inlägg den 7 juni 2011

Av EVL - 7 juni 2011 20:11

Det sista besöket hos TF inför sommaren är nu avklarat. Han såg att äggblåsan spruckit och att det börjat produceras gulkroppshormon så ägglossningen har det verkligen varit. Jag förklarade att vi bestämt oss för att köpa ett trepack med graviditetsgaranti i Falun och har nu fått en tid den 23 Augusti kl 10,00 för informationsmöte. Han sa att pga min ålder och vårt fertilitetsproblem hör jag till dom som har stora chanser att lyckas. Känns ju kul, men det är många som lovat att det ska funka. Först utan någon hjälp, sen efter antibiotika, sen mer pergo och nu senast med Puregon. Det måste bara funka med IVF!!!!


För att mensen inte ska försvinna och för att vi ska ha nån chans alls över sommaren så fick jag Pergotime utskrivet. Det känns ju bra men fy vad jobbigt att behöva få alla biverkningar igen :(


Kommer att räkna dagarna fram tills det är dags att sätta igång. Innan dess kan jag iaf glädja mig åt vår bloggträff som kommer att äga rum nästa vecka!!

De som anmält sig so far är:


Amanda

Solens strålar (skulle din vän också med?)

Min längtan

En mammawannabee

Möjligtvis kommer Cecilia lite senare

Kanske kommer det också någon fin själ genom barnlängtan


Har jag glömt någon så skyller jag på tillfällig senilitet och då får ni gärna påminna mig! Det ser ut som om det blir Söndagen den 19:e som gäller, men jag och Kix kommer att återkomma snarast med mer detaljer.

 

Presentation

Maila EVL

ettvanligtliv@hotmail.se

Vissa känsliga inlägg är lösenordsskyddade. Vill du läsa - skicka ett mejl till mig och berätta vem du är. Tack!

Villhabarn.se

Min blogg finns numera också länkad från villhabarn.se

 

 

Det är en jättebra sida där information, articklar, forum och bloggar om barnlöshet samlats på en och samma ställe. Läs mer på www.villhabarn.se

 

 

Fråga mig

28 besvarade frågor

Kategorier

Länkar

Arkiv

RSS Feed

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards