EttVanligtLiv

Direktlänk till inlägg 7 juni 2011

Sista besöket innan sommaren, pergo och IVF-planer!

Av EVL - 7 juni 2011 20:11

Det sista besöket hos TF inför sommaren är nu avklarat. Han såg att äggblåsan spruckit och att det börjat produceras gulkroppshormon så ägglossningen har det verkligen varit. Jag förklarade att vi bestämt oss för att köpa ett trepack med graviditetsgaranti i Falun och har nu fått en tid den 23 Augusti kl 10,00 för informationsmöte. Han sa att pga min ålder och vårt fertilitetsproblem hör jag till dom som har stora chanser att lyckas. Känns ju kul, men det är många som lovat att det ska funka. Först utan någon hjälp, sen efter antibiotika, sen mer pergo och nu senast med Puregon. Det måste bara funka med IVF!!!!


För att mensen inte ska försvinna och för att vi ska ha nån chans alls över sommaren så fick jag Pergotime utskrivet. Det känns ju bra men fy vad jobbigt att behöva få alla biverkningar igen :(


Kommer att räkna dagarna fram tills det är dags att sätta igång. Innan dess kan jag iaf glädja mig åt vår bloggträff som kommer att äga rum nästa vecka!!

De som anmält sig so far är:


Amanda

Solens strålar (skulle din vän också med?)

Min längtan

En mammawannabee

Möjligtvis kommer Cecilia lite senare

Kanske kommer det också någon fin själ genom barnlängtan


Har jag glömt någon så skyller jag på tillfällig senilitet och då får ni gärna påminna mig! Det ser ut som om det blir Söndagen den 19:e som gäller, men jag och Kix kommer att återkomma snarast med mer detaljer.

 

 
 
Cecilia summerar

Cecilia summerar

7 juni 2011 20:56

Grattis - ett steg närmare! Hoppas det ger hopp och glädje åt den här sommaren!
Och jag kanske kommer i tid t o m!
Kram

http://www.villhabarn.se/blogg/3395

EVL

7 juni 2011 21:13

Tack Cecilia, det känns bra. Kanske tillochmed kan slappna av lite i sommar, trots pergo och biverkningar.
Vad kul! :) Hoppas på det.
Kram!

 
amanda

amanda

7 juni 2011 21:07

I vinter kommer du att få ett stort och fint + fina L :-) Det är jag säker på. Om det inte blir redan nu. Känns det bättre nu då ni ska få göra ivf?

Ser så mkt fram emot bloggträffen :-) Är det ok om min vän Evelina (www.evelinapersson.blogg.se) följer med? Hon är min andra halva (bortsett från Olov) och stöttar, involverar sig och bryr sig supermycket om oss ofrivilligt barnlösa.

Kram!

http://amandabergklint.bloggplatsen.se

EVL

7 juni 2011 21:17

Tack vännen, hoppas på ett fint pluss för oss båda. Ja det känns lite lättare faktiskt. Som en sten som släppt. Önskar vi kunde starta redan nu bara.

Ser fram emot det jag med. Självklart är det ok om Evelina följer med. Skriver upp henne på listan också. Det kommer ut ett mejl med fler instruktioner snart.
Kram!

 
L

L

7 juni 2011 21:38

Skönt att ha ett datum, och vara igång. Jag tycker trepack är bra - då slipper man fundera mellan gångerna. Och det är ju en win win - lyckas man direkt är det ju det bästa!

http://medandufinns.wordpress.com

EVL

7 juni 2011 23:12

Ja det känns jätteskönt! Mm betalar mer än gärna 55000 för att få lyckas nu.

 
Icka

Icka

7 juni 2011 22:12

Klart det kommer funka! =) Kram

http://www.ickans.blogg.se

EVL

7 juni 2011 23:11

Tack fina Icka

 
Längtan

Längtan

8 juni 2011 09:07

Vad skönt att ni har en plan inför hösten. Ivf är ett stort steg men jag ångrar inte att vi tog det steget. Jag blev ju gravid även om jag tyvärr inte fick vara det i 40 veckor.

Vi kanske kan kämpa ihop i höst. Vi vet dock inte riktigt när vi orkar sätta igång igen, men troligtvis i höst någon gång.

Kram

http://langtantillbarn.blogspot.com

EVL

8 juni 2011 09:56

Ja det känns skönt. IVF är ettjättestort steg men det känns som om jag fått lite tid att förbereda mig mentalt.

Hoppas ni hittar orken att fortsätta kämpa till hösten och att vi båda två får bli gravida.

Kram!!

 
Ingen bild

www.mininfertila.blogg.se

8 juni 2011 13:36

Wiho!!!! glad jag blir att ni kommit fram till ett beslut och fått ett datum! :D det blir ivf samtidigt för oss, vårt första möte är oxå i slutet av Augusti.. :)

Håller tummarna för ett mirakel innan ivf'n dock, för oss båda.. ;)

EVL

8 juni 2011 14:56

:) Ja det känns jättebra. Då kan vi följas åt lite kanske :)

Håller tummarna för det jag med vännen!
Kram!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av EVL - 10 februari 2022 15:51


Jag gick tre dagar över tiden med de andra barnen så jag var nog inställd på att gå över även denna gång. Fastän kroppen testat mig lite då och då i flera veckor innan bf. Jag sa rätt ofta "Nä den här bäbisen kommer att komma tidigare" men bf närmade...

Av EVL - 15 december 2021 19:53

Precis som när jag var höggravid med Elvis så kände jag mig aldrig riktigt färdig med att vara gravid. Jag ville hålla kvar vid tiden så mycket som det bara gick och hade nästan ångest över att det snart skulle vara över. Visst var det jobbigt. Det v...

Av EVL - 15 november 2021 09:18

Jag vaknar till på morgonen av att E ska gå upp. Upptäcker att Elvis ligger vid mina fötter och hans varma små ben trycker sig mot min rygg. Han är 6, snart 7, men kommer ändå alltid in till antingen oss eller A-V under natten. Måste känna någons vär...

Av EVL - 2 november 2021 11:34

Men HEJ! Har gått en hel graviditet snart utan att skriva ner ett jota. Har också haft ångest över det men med två andra barn och en badrumsrenovering som visade sig ta över halva huset så har inte tiden funnits.   Sommaren kom och gick och magen...

Av EVL - 4 maj 2021 16:00

Vecka 12 och livet känns lättare att leva. Jag är lite piggare och mår inte lika galet illa hela tiden. När jag ligger ner känner jag livmodern ungefär 5 cm ovanför blygdbenet. När jag är kissnödig på morgonen trycker livmodern upp urinblåsan eller...

Presentation

Maila EVL

ettvanligtliv@hotmail.se

Vissa känsliga inlägg är lösenordsskyddade. Vill du läsa - skicka ett mejl till mig och berätta vem du är. Tack!

Villhabarn.se

Min blogg finns numera också länkad från villhabarn.se

 

 

Det är en jättebra sida där information, articklar, forum och bloggar om barnlöshet samlats på en och samma ställe. Läs mer på www.villhabarn.se

 

 

Fråga mig

28 besvarade frågor

Kategorier

Länkar

Arkiv

RSS Feed

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards