EttVanligtLiv

Alla inlägg den 25 juli 2012

Av EVL - 25 juli 2012 19:44

Plötsligt går allting så fort. Den efterlängtade graviditeten med gomagen och alla symptom jag så gärna ville ha - allt det är gjort. Nu finns miraklet här hos oss och dagarna bara susar förbi. Jag önskar så ibland att det fanns en pausknapp så att jag kunde hinna med.


Plötsligt är vi mamma och pappa, till någon som ser ut som oss och som redan liksom känner oss. Vi har lärt oss vad hon vill när hon låter och vi kan redan byta blöja halvsovandes.


Plötsligt har vi redan roliga minnen från lilltjejen, som när E satt på golvet nedanför skötbordet och grejjade med blöjtunnan och fick en raketbajs rakt i fejjan.


Plötsligt är jag mer rörlig och plötsligt kändes det för första gången ensamt att ställa sig i duschen alldeles själv.

Plötsligt kommer jag inte ihåg hur det kändes att ha stor mage, hur sparkarna kändes eller hur ont det gjorde att föda barn.


Vi slås hela tiden av hur livet kan vända, bara sådär plötsligt. Ena sekunden var vi mitt i kampen som kändes så oändlig och så en Söndag ändrades allt av ett litet litet rött streck på en sticka. Embryot blev en liten räka på VUL, blev en första spark i sidan magen, blev en riktig liten bäbis på RUL, blev växande kula, blev tryckande fötter och stjärt, blev värk och vattenvagång och tillsist en egen liten person som föddes tidigt en morgon.


     


 

Presentation

Maila EVL

ettvanligtliv@hotmail.se

Vissa känsliga inlägg är lösenordsskyddade. Vill du läsa - skicka ett mejl till mig och berätta vem du är. Tack!

Villhabarn.se

Min blogg finns numera också länkad från villhabarn.se

 

 

Det är en jättebra sida där information, articklar, forum och bloggar om barnlöshet samlats på en och samma ställe. Läs mer på www.villhabarn.se

 

 

Fråga mig

28 besvarade frågor

Kategorier

Länkar

Arkiv

RSS Feed

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11 12 13 14 15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards