EttVanligtLiv

Alla inlägg under mars 2011

Av EVL - 9 mars 2011 08:53

Jag jobbar ensam idag. Hela min korridor är tom eftersom det är sportlovsvecka här i Sundsvall och det är underbart! Ska försöka hålla mig ifrån att bara läsa och kommentera bloggar hela dagen. Musik i lurarna brukar vara en bra motivation till att sätta igång och jobba.


  

Av EVL - 8 mars 2011 16:51

Gjorde misstaget att logga in på facebook idag. Det första jag möts av är en gammal studiekamrat som deklarerar att hon är gravid. Hon har precis gift sig med sin pojkvän som hon träffade får något år sedan. Räknar man lite snabbt kan man fort se att hon blev gravid typ på bröllopsnatten.


Tänk att man kan bli så irriterad och stött av hur lätt det går för vissa...

Av EVL - 8 mars 2011 11:34

Sitter på kontoret med en värmd spagettilåda framför mig. Eftersom jag varit hos TF idag igen har jag inte tid att ta lunch utan får jobba samtidigt. Men det var det värt. Vänster äggstock hade nämligen ett ägg som börjat växa till sig! Äntligen händer det något. Jag ska dit på Fredag också för att kolla så att den kommit upp i en bra storlek och sen är det dags för ägglossningssprutan.

Inte en dag försent om ni frågar mig.


Det gör redan ganska ont i äggstockarna och det blev inte bättre av att göra ett VUL. Undrar hur det kommer att kännas till helgen. Ägglossnignsvärk och påtvingat sex kan nog bli ganska jobbigt för kroppen. Men jag klagar inte, jag ser ju fram emot att gå och ha ont. Nödvändigt ont har just fått en mening!

  

Glömde skriva om mammas dröm inatt. Hon drömde att hon gav mig en hel hög med bäbiskläder :)

Av EVL - 7 mars 2011 16:43

Min bästa vän medelade via sms för ett tag sedan att hon nu ruvar på ett guldägg! Det, Candras bäbis och att Solens strålar fick ut 8 fina ägg idag på ÄP gör mig på gott humör trots att jag sovit som på nålar hela natten. Jag har tillochmed suttit ett tag inne hos min kollega och tittat på bäbiskort, utan att må särskilt dåligt efteråt.


 För att ta tillvara på ett bra humör ska jag skita i träningen och spendera kvällen med E. Imorgon åker jag till TF och ser om det hänt något med äggen. Det måste det bara ha gjort!

  

Ps. Kom på en till illustration till boken: en kvinna som klättrar på väggen. Hur många känner inte igen sig i den känslan?

Av EVL - 7 mars 2011 09:02

Det är mycket som händer idag. Om kommentarerna på hennes blogg inte är missvisande så har Candra äntligen fått sin lilla son! Stort grattis! :D


As we speek så är Solens strålar på väg till äggplock. Lycka till!!


Samtidigt åker min bästa vän till sin klinik för att sätta tillbaka ett ägg som förhoppningsvis klarar upptiningen galant. Tror inte du läser min blogg, men jag skickar positiva tankar härifrån iallafall.


  

Av EVL - 6 mars 2011 12:59

Försöker sysselsätta mig med städning för att inte klättra på väggarna här hemma, men jag måste bara skriva ett stort GRATTIS!! till Åren går som nyss plussat. Är så otroligt glad för deras skull!

  

Av EVL - 4 mars 2011 15:16

Tillbaka. Idag var TF ledig så den var en väldigt snäll kvinna från Sundsvall som undersökte mig. Hon konstaterade säkert 3-4 ggr att jag hade JÄTTEMÅNGA ägg, jättemånga! Men såklart hade ingen nått upp över 10mm. Vet inte vad som hänt med den där som TF såg sist på 12mm. Slemhinnan mätte 8 mm vilket betyder att den växt 1mm på tre dagar. Jag trodde att den alltid växer 0.5/dag


Innan jag gick in till läkaren fick jag ett papper att lämna över. Där stod det listat hur många äggblåsor jag har och tydligen är det 25 st. Hon sa att man måste vara oerhört försiktig med mig för att inte överstimulera. Det gäller att ha tålamod. Det enda jag verkligen inte har just nu.


Planen är att höja till 75ie och komma tillbaka för återbesök på Tisdag. Suck!

  

Av EVL - 4 mars 2011 11:28

Längtan tipsade dom ett program som heter "unga provrörsföräldrar" på kunskapskanalen. Vilken jädra bra idé! Är det bara jag som kan kräkas på programmet "unga mödrar"?

Presentation

Maila EVL

ettvanligtliv@hotmail.se

Vissa känsliga inlägg är lösenordsskyddade. Vill du läsa - skicka ett mejl till mig och berätta vem du är. Tack!

Villhabarn.se

Min blogg finns numera också länkad från villhabarn.se

 

 

Det är en jättebra sida där information, articklar, forum och bloggar om barnlöshet samlats på en och samma ställe. Läs mer på www.villhabarn.se

 

 

Fråga mig

28 besvarade frågor

Kategorier

Länkar

Arkiv

RSS Feed

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards