EttVanligtLiv

Direktlänk till inlägg 21 april 2011

Neggopeggo

Av EVL - 21 april 2011 09:02

Jag jobbar just nu sista dagen för veckan. Borde sitta och rita av gamla maskiner men växlar hela tiden till att göra inbjudningskort, planering för möhippor och programblad till bröllopsmiddagar. Borde vara glad över långledigheten som väntar men imorgon måste jag spendera dagen alldeles själv eftersom E jobbar till sena kvällen. Typiskt och icke önskvärt eftersom det är bim då och ca 90% av gångerna som mensen slagit ner mig har jag varit hemma solo. Jag tror alltid att jag ska klara mig från att gråta. Men så bra har det aldrig gått.


Inser att nån spolning blir det inte heller. Den enda tiden de hade är på min cd12 om mensen kommer imorgon. Precis som förra gången vilket säger mig att de kommer att avboka den också. Vilket kommer att medföra ännu ett försök som jag kommer att ha svårt att tro på.


Jag ska iallafall hålla mig sysselsatt hela Fredagen. Min fina farmor ramlade hemma och ligger nu inlagd på sjukhuset med en reparerad höft. Några timmar hos henne och sen en kaffe hos mamma borde slå ihjäl ungefär halva dagen....om jag har tur.


Ikväll grillas det hemma hos svärföräldrarna. Jag ser inte fram emot det. Det bjuds alltid på vin och eftersom jag inte fått mens än är det jag som tackar nej "eftersom jag kör". Det kommer att kännas som hyckleri att sitta där och inte dricka. De flesta kring bordet kommer att tro att jag är gravid när jag igentligen innerst inne vet att jag bara håller uppe en fasad. Den kommer ju ändå att dyka upp dagen efter... och jag kommer att önska att jag druckit det där jävla vinet. Det och flera flera glas till.

 


 
 
Min längtan

Min längtan

21 april 2011 10:07

Hej vännen!
Jag har en tid där den 5 maj. Om det visar sig att jag är gravid, så kommer den tiden inte att behövas eftersom man inte vill göra en konicering.
Blir du hjälpt av den eller har du en tidigare tid?

KRAM!
Håller tummarna för att du får en fin påsk med ett fint plus. Tänker på dig!

http://minlangtan.bloggplatsen.se

EVL

21 april 2011 10:47

Hej vännen,
Åh vad fin du är. Nu fick du mig att börja gråta. Jag har tid den 3:e men tack så hemskt mycket ändå! Så otroligt snällt av dig.

Tack så mycket! Hoppas att du får en fin påsk du med och att du kan känna dig säker på att du är gravid.
Stor kram!

 
Orättvisan

Orättvisan

21 april 2011 10:12

Huvva! Jag HATAR det! Det är det allra jävligaste - att undvika att dricka och så misstänker alla att man är gravid fastäm man själv inte har en aning! För j*vligt!
Jag hoppas såklart att du faktiskt ÄR det den här gången och att det är värt tusen gånger om att inte dricka! Heja heja!
Kram!

http://www.orattvisan.blogg.se

EVL

21 april 2011 10:49

Ja precis. Det känns också som om man sitter och ljuger eftersom chansen är stor att man inte är gravid.

Tack så mycket vännen! Hejjahejja till dig med!
Kram!

 
Icka

Icka

21 april 2011 10:21

Visst är det pissigt...man veeet att alla sitter o tänker"ho ä nog gravid" o man vill bara skriiiika "nej ja ä fan inte gravid, det är inte så j'ävla lätt"!!!!
Så är ja iaf!
Kram

http://www.ickans.blogg.se

EVL

21 april 2011 10:47

Ja verkligen. Det känns som om man lurar sig själv med. Får se om jag kan hålla skenet uppe. Kan bli svårt.
Kram!

 
M

M

21 april 2011 10:47

Jag hade oxå väldiga problem med att få till den där tiden för spolning. Månaderna gick och jag knäcktes till tårar varje gång de sa att de inte hade tid för mig. Kändes som om ingen ens ville försöka att hjälpa oss. Så mitt råd till dig är att boka en tid privat. Kostar tyvärr massor, Vi betalade 2500 kronor för den. Men just då va det värt priset då vi äntligen kunde gå vidare.
Kram M

http://ledsenihemlighet.blogg.se

EVL

21 april 2011 10:51

Hej M,
Har också tänk på om man ska söka sig någon annanstans. Men isåfall måste jag rådgöra med TF när i cykeln det är ok att göra det och jag vet att de inte gillar att man går till två läkare samtidigt. Får fundera på hur jag ska göra. Om vi måste ta ett uppehåll över sommaren så kanske man kan ta spolningen då.

Tack för rådet. Kram!

 
M

M

21 april 2011 14:12

Ja, man får en del frågande blickar när man kör på alkoholfritt, men jag har faktiskt aldrig fått frågan rakt ut på en fest. Antar att de tänker desto mer.
Dagarna innan BIM är hemska, man pendlar hela tiden mellan hopp och förtvivlan. Analyserar minsta symtom....
Håller tummarna för er!!

Kram

http://myhartfordhome.blogspot.com

EVL

21 april 2011 15:09

Nej jag har inte heller fått frågan rakt ut. Däremot har jag fått väldigt övertydliga pikar. Grymt irriterande och då får man vara beredd att bita sig i läppen och se klämkäck ut.

Ja det är de verkligen! Att man inte kan komma ihåg hur man mådde sist! Man sitter alltid och tänker "kändes det såhär i brösten innan bim förra försöket?"

Tack så mycket vännen!
Kram

 
Fröken solstråle

Fröken solstråle

21 april 2011 17:12

Åh förstår dig precis skitirriterande... Denna månad sket jag i att jag inte fått mens än och har druckit både på möhippan och en annan kväll, kände att chansen att jag är gravid är lika med noll iaf och om jag skulle vara det tar ju inte fostret någon skada 4 veckor in i graviditeten.

Förstår att du inte vill verka gravid heller om du inte är det, TF har öppet tom midsommar tror jag....

Kraaam så länge!!!!

http://www.solensstralar.blogspot.com

EVL

21 april 2011 23:00

Ja igentligen så kan man ju inte påverka så mycket. Vad roligt att du hade en trevlig möhippa :)

Ok, tack så mycket för svaret!

Kram!

 
candra

candra

21 april 2011 23:00

För mig gick det ganska snabbt och smärtfritt så jag antar att jag hade tur med tidsbokning och tidpunkt. Själva spolningen gjorde ont som satan men som sagt så var den värd det, Dexter blev ju till kort därefter. Det är synd att det ska ta sådan tid och att sjukvården oftast inte är villiga att gå den där extra biten för barnlösa, dem tar alldeles för lätt på det.

Sänder massa kramar och hoppas att det tröstar dig lite, tycker även att du kan unna dig lite vin. Kram

http://hizukiblogg.cryptorize.com

EVL

22 april 2011 11:56

Jag brukar kunna hantera smärta rätt så bra så nu vill jag bara ha den gjord. Precis, det är ju värt det om man får en fin bäbis utav det. Det borde finnas mer kliniker som exempelvis TF. Det verkar ju finnas så otroligt många där ute som kämpar för att få barn. Bara att kunna ta bort stressen över att alla stänger på sommaren vore en stor förbättring.

Tack så mycket för kramarna, de både värmer och tröstar. Ska nog dricka lite vin i helgen.
Kram!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av EVL - 10 februari 2022 15:51


Jag gick tre dagar över tiden med de andra barnen så jag var nog inställd på att gå över även denna gång. Fastän kroppen testat mig lite då och då i flera veckor innan bf. Jag sa rätt ofta "Nä den här bäbisen kommer att komma tidigare" men bf närmade...

Av EVL - 15 december 2021 19:53

Precis som när jag var höggravid med Elvis så kände jag mig aldrig riktigt färdig med att vara gravid. Jag ville hålla kvar vid tiden så mycket som det bara gick och hade nästan ångest över att det snart skulle vara över. Visst var det jobbigt. Det v...

Av EVL - 15 november 2021 09:18

Jag vaknar till på morgonen av att E ska gå upp. Upptäcker att Elvis ligger vid mina fötter och hans varma små ben trycker sig mot min rygg. Han är 6, snart 7, men kommer ändå alltid in till antingen oss eller A-V under natten. Måste känna någons vär...

Av EVL - 2 november 2021 11:34

Men HEJ! Har gått en hel graviditet snart utan att skriva ner ett jota. Har också haft ångest över det men med två andra barn och en badrumsrenovering som visade sig ta över halva huset så har inte tiden funnits.   Sommaren kom och gick och magen...

Av EVL - 4 maj 2021 16:00

Vecka 12 och livet känns lättare att leva. Jag är lite piggare och mår inte lika galet illa hela tiden. När jag ligger ner känner jag livmodern ungefär 5 cm ovanför blygdbenet. När jag är kissnödig på morgonen trycker livmodern upp urinblåsan eller...

Presentation

Maila EVL

ettvanligtliv@hotmail.se

Vissa känsliga inlägg är lösenordsskyddade. Vill du läsa - skicka ett mejl till mig och berätta vem du är. Tack!

Villhabarn.se

Min blogg finns numera också länkad från villhabarn.se

 

 

Det är en jättebra sida där information, articklar, forum och bloggar om barnlöshet samlats på en och samma ställe. Läs mer på www.villhabarn.se

 

 

Fråga mig

28 besvarade frågor

Kategorier

Länkar

Arkiv

RSS Feed

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards