EttVanligtLiv

Direktlänk till inlägg 24 november 2011

Fy vilken dag och ursäkta i förväg

Av EVL - 24 november 2011 17:06

Fy vilken dag och ursäkta i förväg för ett äckligt och genomnojjigt inlägg. Idag har jag suttit på hemskt möte hela långa dagen med jobbet. Har inte kunnat koncentrera mig alls eftersom jag irriterat mig på den jädra Crinonen!

Jag slutade ju med gelén för 5 dagar sedan och när man applicerat den så bildas det som typ pappersmassakoncistens innut *ja-ni-vet*... och det kommer inte ut! Lite lite kommer ut varje gång jag är på toa men den jädra skiten är ju inte vit utan liksom gul , ibland lite lite rosa vilket gör mig så himla rädd!


Dessutom har den gjort mig jättetorr där nere så under en av mina många kisspauser under dagen så fick jag lite rosa på papperet när jag torkade mig. JAG HOPPAS ATT DET BARA VAR FÖR NÅGOT LITET SÅR SOM TILLKOMMIT EFTERSOM JAG ÄR SÅ TORR! Tänk om det är början på något hemskt?! Visserligen har inget Crinone varit rött och det var inte färgat vid den incidenten heller men jag hann ju få minst två hjärtinfarkter innan jag kunde lugna ner mig lite.

Eftersom jag var rädd fick jag också ont i magen och märkte faktiskt att många av mina symptom är mycket mildare idag. Brösten är fortfarande känsliga men jag är inte lika jättetrött som förut och jag mår inte illa.


Fan vad rädd jag är nu! Det värsta är att jag inte får ligga hemma ikväll heller. Jag måste på en lång middag med hela avdelningen  :( Snälla är det nån som varit med om samma sak som kan lugna mig? Det är hela fem dagar kvar till VUL. Tänk om något gått fel nu. Du dör jag.

 

 
 
M

M

24 november 2011 17:56

Jag fick rosa på pappret i början, tom rött vid något tillfälle. Var hos läkaren och enligt dem så blir slemhinnan mycket skörare under en graviditet. Det bildas många blodkärl och de kan spricka, det behöver absolut inte betyda något dåligt. Läkemedel man använder har ju också en tendens att irritera slemhinnan (vet att Progesteronvaggisarna gjorde det på mig). Känner du dig väldigt orolig så ring och prata med dem.

Vet att det är jobbigt, speciellt innan man varit på det där första VUL. Tänker på dig!
Kram!

http://myhartfordhome.blogspot.com

EVL

25 november 2011 08:47

Tack för det svaret vännen! Jag hoppas att jag inte kommer att vara lika mycket av ett nervvrak efter VUL... om det går bra... men det måste det!

Kram!

 
Du + jag och framtiden

Du + jag och framtiden

24 november 2011 19:15

Jag fick också ut missfärgade bitar från crinonen, långt efter att jag slutat med den. Ljusbrunt tror jag. Sedan kan man bli rätt skör i slemhinnorna under graviditeten som gör att det kan komma rosa, till och med blod. Kram!

http://dujagochframtiden.blogspot.com

EVL

25 november 2011 08:46

Tack vännen, skönt att läsa. Jag var borta på middag så jag hann inte få några svar innan jag åkte. På kvällen ringde jag E och han fick läsa ditt svar och jag kunde känna mig mycket lugnare :)
Kramar

 
Anna

Anna

24 november 2011 20:55

Det är säkert ingen fara vännen! Som du själv säger så verkar du vara torr o irriterad så det är säkert något litet sår. Slemhinnorna blir ju också skörare vid en graviditet.

Många kramar!

http://www.enmammawannabe.bogspot.com

EVL

25 november 2011 08:44

Tack för de lugnande orden Anna

 
Alexandra

Alexandra

24 november 2011 21:56

Hejsan jag har varit med om samma sak.Var själv livrädd o åkte till kk akuten för att få ett lugn.När det trillade ut så mycket av crinone så trodde jag först det var fostret för det såg himla äckligt ut.Men dem sa till mig att det var ingen fara utan att det kunde se ut så.Gå gärna in o läs vår resa om IVF:en det ligger under december 2010 o 2010 tufft o bra år.Jag tror absolut inte du behöver oroa dig som sagt...Lycka till många kramar

http://www.vivantarettmirakel.blogg.se

EVL

25 november 2011 08:44

Tack!! för att du delade med dig av det! Så skönt att läsa. Usch man är så nojig att man ibland känner sig lite galen.

Kramar!

 
Ingen bild

Sandra

24 november 2011 22:15

Tips: Barnolja! Jag har varit jättetorr och haft småsår (man springer ju en del på toa) som blött lite lätt. Men jag har sett skillnad på blödningarna då dessa ter sig mer "torra" (annars är det ofta rött med flytning för mig). Men med badolja/barnolja (parfymfri) från Apoteket (som jag smort mig med när jag duschat) har jag inte alls varit lika skör!

EVL

25 november 2011 08:43

Tack Sandra, det ska jag prova. Inte roligt att det känns som om det brinner där nere bara för att man vill kissa.

 
A

A

24 november 2011 23:47

Hoppas verkligen att det inte är någon fara. Men det tror jag inte det är vännen. Tänker på dig <3 Kram!

http://www.hjartatbloder.blogg.se

EVL

25 november 2011 08:42

Tack så mycket vännen!
Kramar

 
Ingen bild

Mia

25 november 2011 07:38

Jag håller tummarna för att det går bra på vul, det tror jag verkligen att det gör!! Jag ruvar nu dag 2 (insättningen var på onsdan) och läser dina gamla inlägg över hur du mådde då. Än så länge har jag varit ganska lugn men kommer nog snart börja noja om jag inte får liknande symptom som dig (ilningar i magen, sjukt kring livmodern och äggstockarna)!

EVL

25 november 2011 08:42

Tack så mycket Mia! Skönt att du tror på oss :)

Ang symptom och ruvning så märkte jag att alla är olika. När jag ruvade var jag säker på att det inte lyckats för jag hade inte likadana symptom som andra jag läst om. Innan testet var jag säker på att jag inte var gravid. Jag kände mig sååå ogravid! Ruvningen är en hemsk och orolig tid men jag tror inte att det är någon vits med att jämföra sig med andra. Alla känner sig på olika sätt när de blivit gravida.

Hoppas att det lyckas!! Lycka till

 
Lila

Lila

25 november 2011 08:04

Hej! Jag tror du inte behöver oroa dig. Det var ca 2 veckor sen jag slutade med Crinonen. Jag får fortfarande gula papperskonsistensliknande saker när jag torkar mig. Det hade ett uppehåll ett par dagar för att fortsätta sen. Det rosa tycker jag låter som dina torra slemhinnor. Min vän som är gravid v. 5 ringde mig i morse, hade fått rosa på pappret men berättade att hon var väldigt torr "där nere", vilket jag även tror kan bero på slemhinnorna. Jag tror absolut inte det är någon fara!

http://www.minbloggvarld.blogspot.com

EVL

25 november 2011 08:37

Hej Lila,

Åh tack!! Så skönt att höra :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av EVL - 10 februari 2022 15:51


Jag gick tre dagar över tiden med de andra barnen så jag var nog inställd på att gå över även denna gång. Fastän kroppen testat mig lite då och då i flera veckor innan bf. Jag sa rätt ofta "Nä den här bäbisen kommer att komma tidigare" men bf närmade...

Av EVL - 15 december 2021 19:53

Precis som när jag var höggravid med Elvis så kände jag mig aldrig riktigt färdig med att vara gravid. Jag ville hålla kvar vid tiden så mycket som det bara gick och hade nästan ångest över att det snart skulle vara över. Visst var det jobbigt. Det v...

Av EVL - 15 november 2021 09:18

Jag vaknar till på morgonen av att E ska gå upp. Upptäcker att Elvis ligger vid mina fötter och hans varma små ben trycker sig mot min rygg. Han är 6, snart 7, men kommer ändå alltid in till antingen oss eller A-V under natten. Måste känna någons vär...

Av EVL - 2 november 2021 11:34

Men HEJ! Har gått en hel graviditet snart utan att skriva ner ett jota. Har också haft ångest över det men med två andra barn och en badrumsrenovering som visade sig ta över halva huset så har inte tiden funnits.   Sommaren kom och gick och magen...

Av EVL - 4 maj 2021 16:00

Vecka 12 och livet känns lättare att leva. Jag är lite piggare och mår inte lika galet illa hela tiden. När jag ligger ner känner jag livmodern ungefär 5 cm ovanför blygdbenet. När jag är kissnödig på morgonen trycker livmodern upp urinblåsan eller...

Presentation

Maila EVL

ettvanligtliv@hotmail.se

Vissa känsliga inlägg är lösenordsskyddade. Vill du läsa - skicka ett mejl till mig och berätta vem du är. Tack!

Villhabarn.se

Min blogg finns numera också länkad från villhabarn.se

 

 

Det är en jättebra sida där information, articklar, forum och bloggar om barnlöshet samlats på en och samma ställe. Läs mer på www.villhabarn.se

 

 

Fråga mig

28 besvarade frågor

Kategorier

Länkar

Arkiv

RSS Feed

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards